Atea bäst på Lync

För dokumenterat hög kompetens inom Lync och dess telefonifunktioner har Atea som första, och hittills enda, företag i Sverige nått Microsofts status Gold Communication.

Atea bäst på Lync

Att som partner nu få Gold-status innebär att Atea bevisligen har goda kunskaper inom Microsofts uc-plattform, samt relaterade delar såsom telefoni, video och pbx-integration.

– Under ett antal år har vi som konsumenter vant oss vid verktyg som Skype och MSN för att hålla kontakt. Idag finns samma möjligheter i arbetsmiljön. Genom de nya lösningarna kan vi integrera traditionell telefoni med nya möjligheter till digital samverkan på jobbet, säger Jonas Boström, affärsutvecklare på Atea Sverige.

Större röstfokus

Hos Microsoft säger man sig se ett starkt ökat intresse från marknaden kring unified communication generellt och Lync Voice specifikt. Därför är man glada över att ha partners framgångsrika på området.

– Kunderna efterfrågar en sömlös kommunikationsplattform som möjliggör tillgänglighet, flexibilitet och produktivitet på användarens villkor, samtidigt som företagets säkerhetskrav tillgodoses. Jag gratulerar Atea till att vara först ut med guldkompetens inom communications, säger Emelie Ekblad, produktmarknadschef för Lync.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter