Att leda i globalt kaos

Möteskultur Att vara ledare i en global organisation kan vara komplext och stundtals kaotiskt. Naseem Quraishi Larsson har skrivit en bok som ska vara till hjälp på den snåriga vägen.

Att leda i globalt kaos

Naseem Quraishi Larsson är organisationskonsult med bakgrund på stora internationella företag som Astra Zeneca och IBM. Genom åren har hon samlat på sig många erfarenheter av ledarskap i globala företag. I boken Globalt ledarskap – Så fungerar det i praktiken, delar hon med sig av praktiska verktyg och beskriver de vanligaste fallgroparna. Det globala ledarskapet är i mångt och mycket virtuellt, vilket Naseem Quraishi Larsson också tar upp när hon beskriver hur man skapar de bästa förutsättningarna för att lyckas.

– Ibland är lösningen enkel, men det kan vara svårt att applicera nya eller gamla lösningar i en ny situation. Att lära sig av andras erfarenheter är något som jag tror starkt på, därför har jag satt dessa erfarenheter på pränt så att fler får ta del av dem, kommenterar hon sin bok.

Naseem Quraishi Larsson kommer även att medverka på kommande Nolldistans den 26 november och tala under punkten: Värdera mjukt – Vinn stort.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.