Avaya och Black Box tar samarbetet till Europa

branschen Strategiskt partnerskap kring molnbaserade kommunikationslösningar.

Avaya och Black Box tar samarbetet till Europa

Avaya och Black Box samarbetar redan sedan tidigare och nu tar man partnerskapet vidare till marknaden i Europa. Systemintegratören Black Box kommer att hjälpa Avaya att nå ut med sina ucaas-lösningar i Cloud Office-sviten och bli en certifierad partner för kontaktcenter-plattformen One Cloud CCaaS.

– Vi är oerhört glada över att Black Box blir en partner för Avaya Cloud Office i Europa och Storbritannien. Black Box stora kundbas kommer att hjälpa oss att accelerera användandet av Avaya Cloud Office, säger Ali Hastings på Avaya.

Molnbaserad plattform

Avaya One Cloud är en molnbaserad kommunikationsplattform med stöd för röstsamtal, video, fildelning och chatt som fungerar med alla slags hårdvaruenheter.

Enligt Avaya har coronapandemin lett till att drygt 70 procent av företagen har förändrat sitt sätt att arbeta. Åtta av tio tillfrågade företag har sett över arbetsverktygen för att kunna erbjuda en bättre upplevelse för både kunder och anställda, något som lett till att många fokuserar på kommunikationslösningar.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.