Avoki växer – förvärvar it-säkerhetsbolag

Branschen Avoki fortsätter att växa. Nu står det klart att bolaget förvärvar it-säkerhetsbolaget Primal Infra.

Avoki växer – förvärvar it-säkerhetsbolag
Avoki it:s vd Daniel Thunberg tillsammans med Primal Infras grundare David Olsson,Tobias Lindstedt och Artur Potocki.

Primal Infra är specialiserade på säkerhet och har framförallt sitt fokus på att guida stora industribolag med it-säkerhet från planering till implementation och drift.

– Genom förvärvet stärker vi vår position ytterligare inom it-säkerhet på den nordiska marknaden. Primal Infra har en unik spetskompetens inom it-säkerhet, nära samarbete med ledande leverantörer samt en mycket nöjd och stabil kundbas. Detta gör att vi tillsammans skapar bättre förutsättningar för våra kunder att få ta del av den höga säkerhetsnivå som krävs i dagens och morgondagens digitaliserade värld, säger Peter Uddfors, vd på Avoki Group.

Även Primal Infra är postiva till det nya samarbetet.

– Vi har lång erfarenhet inom it-säkerhet och våra partners är noga utvalda. Vi är väldigt stolta över vad vi har åstadkommit på kort tid och Avoki kommer bli en utmärkt plats för oss i ett nästa steg. Genom att komma in i ett större sammanhang kan vi hjälpa en större kundbas samtidigt som vi kan erbjuda våra kunder en bredare portfölj av it-tjänster, säger David Olsson, vd på Primal Infra.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.