Axcom tar in Alcatels växlar

Alcatel gör en satsning med sikte på de små och medelstora företagen i Sverige. Därför ska distributören Axcom börja handla med Alcatels växlar i segmentet.

– Vi är övertygade om att Axcom med sitt, bland distributörer, unika fokus på telefoni har förmåga att tillsammans med Alcatel utveckla marknaden för små och medelstora kunder, säger Mikael Ekman, Sverigechef för Alcatels division för företagskommunikation, i en kommentar till det färska avtalet.

Alcatel får via Axcom bättre geografisk täckning och en struktur för återförsäljare som inkluderar utbildning av både säljare och teknisk personal.

– För Axcom innebär avtalet med Alcatel en breddning av sortimentet med växelprodukter inom SME. Alcatels växelplattform passar väl in i vår strategiska satsning och fokus på expansion inom ip-telefoni, säger Tommy Bolmstedt, affärsområdeschef för fast telefoni på Axcom.

/p>

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.