Bättre batteritid i Lumia 800

Nokia har släppt en uppdatering till Windows-telefonen Lumia 800 som göra att du klarar dig längre mellan laddningarna. Men andra önskade förbättringar dröjer.

Bättre batteritid i Lumia 800

Enligt Nokia medför den nya uppdateringen betydligt bättre batteritider både i standby, vid tal över 3g, wifi-användning och musiklyssnande. Dessutom ska uppdateringen ge bättre bas i ljudet och förbättrade ljusinställningar.

Den som hade hoppats på att Lumia 800 äntligen skulle få möjlighet att dela ut sin internetförbindelse via wifi, så kallad tethering, får dock fortsätta vänta. Nokia utlovar att det är på gång men ger inte någon tidpunkt för när funktionen blir tillgänglig.

Den nya uppdateringen bli tillgänglig i lite olika takt hos olika operatörer, men så snart den finns för installation ska användarna meddelas i telefonen. Som vanligt måste man tyvärr ansluta telefonen till programmet Zune (eller Windows Phone 7 Connector om du kör Mac) för att göra själva uppdateringen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.