Bättre ljud i ruggad dect

Gigaset Gigaset förnyar sitt utbud av tåliga dect-handenheter. Ut försvinner modellen R630H och in kommer R650H som bland annat erbjuder förbättrad ljudkvalité.

Bättre ljud i ruggad dect

Den nya modellen R650H Pro bjuder inte på några revolutionerande ändringar. Handenheten ser likadan ut och fyller samma funktion som dess föregångare R630H. Men med möjlighet till automatiska trådlösa mjukvaruuppdateringar underlättar Gigaset R650H Pro administrationen för it-avdelningen. R650H har förbättrad ljudkvalité och är kompatibel med Cat-iq 2.0. En annan liten nyhet är möjligheten att låsa handenheten med en pin-kod för ökad säkerhet.

Fakta

Cat-iq

Cat-iq är en standard för ip-dect som i första hand används för konsumentprodukter, men som också implementerats helt eller delvis i handenheter och basstationer för företagsbruk. I och med version 2.0 har standarden stöd för fler linjer än tidigare, att ha flera inkommande nummer i samma basstation är med andra ord inget problem. Version 3 ska ge helt nya möjligheter till informationstjänster med dect som bärare men innan dess väntar version 2.1 som tar sikte på att sänka energiförbrukningen hos basstationer och handenheter.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.