Biojätten förlänger och utökar avtalet med Globalconnect: ”Oerhört stolta”

Affärer En av Sveriges största biografkedjor, Svenska Bio, har förlängt sitt avtal med Globalconnect. Bolaget kommer bland annat att uppgradera uppkopplingen i biojättens kassasystemen från koppar till fiber och leverera internet till Svenska Bios biografer.

Biojätten förlänger och utökar avtalet med Globalconnect: ”Oerhört stolta”

Svenska Bio är en av Sveriges största biografkedjor med 42 biografer runt om i landet.

Genom ett avtal med Filmstaden har Globalconnect tidigare levererat en kopparlösning åt Svenska Bios kassasystem. Nu har Svenska Bio valt att uppgradera kassasystemens uppkoppling från koppar till fiber. Samtidigt adderar man snabbt internet för samtliga biografer för att ge besökarna en bättre upplevelse genom en stabil och säker digital infrastruktur.

– Vårt nya avtal med Globalconnect gör det möjligt för oss att framtidssäkra vår digitala infrastruktur. Vi ser fram emot att tillsammans med Globalconnect kunna öppna dörrar för fler digitala lösningar samt ge våra biobesökare en ännu bättre biografupplevelse, säger Åke Hedlund, driftchef på Svenska Bio i en kommentar.

Globalconnect kommer att leverera IP-Link till kassasystemen vilket är en fiberlösning som möjliggör säkra betalningar för besökarna på biograferna. Globalconnect kommer också att leverera internet till samtliga biografer. Med dessa lösningar på plats effektiviserar och säkerställer Svenska Bio nätverkskommunikationen på alla sina biografer.

– Vi är väldigt glada över att Svenska Bio har valt att både förlänga och utöka sitt avtal med oss. Vi kommer att leverera stabil och säker nätverkskommunikation för såväl besökare som personal och på så vis säkerställa att Svenska Bio kan leverera en helhetsupplevelse till sina besökare. Att vi får vara en del av den helhetsupplevelsen är vi otroligt stolta över, säger Henrik Hammarström, chef B2B GlobalConnect Sverige

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.