Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Blackberry släpper komplett emm-svit

Emm Good Secure EMM Suites är en kombination lösningarna från båda tillverkarna efter Blackberrys köp av Good Technologies i höstas.

Det var i november 2015 som Blackberrys köp av Good blev klart och de har inte vilat på hanen när det gäller att integrera de båda företagens produktportföljer. Goods lösningar för innehållshantering och säkra containrar för appar har kombinerats med Blackberrys enhetshantering och säkra anslutningar mellan mobila enheter och företagets nät.

Men lanseringen av Good Secure EMM Suites är innebär inte bara en sampaketering och integration av produkterna som nu finns i Blackberrys portfölj. Samtidigt släpps också en rad nya funktioner och förbättringar. Bland annat har mobilappen Good Work, som erbjuder säker e-post och samarbetsfunktioner, fått en integration till molnlagringstjänsten Box, stöd för konvertering av filer till pdf-format och möjlighet till s/mime-kryptering. Good Connect, som är en lösning för säkra im-meddelanden, har utökats med integrationsmöjligheter mot Cisco Jabber, något som sedan tidigare fanns för Microsoft Skype/Lync. Andra nyheter är utökade möjligheter att både skapa och redigera företagsdokument i mobila enheter.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter