Blåtand för trådlöst konferensrum

En konferenstelefon med blåtand har lanserats av svenska Konftel. Den är anpassad för systemtelefoner, mobiltelefoner, ip-telefoner och datorer. Dessutom kan Konftel 60W kompletteras med extra mikrofoner för att få en räckvidd upptill 70 kvadratmeter.

Som första konferenstelefon på marknaden har Konftel 60W inbyggd bluetooth-teknik vilket gör att den trådlöst kan anslutas till all tele- och datautrustning som också har blåtand. Konftel 60W kan delas av flera blåtands-användare eftersom den lagrar upp till åtta enheter. När det ringer kan användaren välja att svara i telefonen eller i konferenstelefonen.

Konftel60W klarar även av att samverka med flera av de egenskaper som den anslutna telefonen har. Några exempel är trepartsamtal, parkering av samtal, röststyrd uppringning, och återuppringning av det senast slagna numret. Konferenstelefonen kan även kommunicera med datorer via program för mjukvarutelefoner.

För att även passa till systemtelefoner samt datorer som saknar blåtand medföljer kablar. Dessutom finns kablar för anslutning till mobil- och dect-telefoner som tillbehör.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.