Premiumtillverkare tar sikte på hybridkontoret

Bang & Olufsens produkter kommer att certifieras för användning med Microsoft Teams och Zoom.

Premiumtillverkare tar sikte på hybridkontoret

Danska Bang & Olufsen säljer ett antal olika hörlurar och bluetooth-produkter som redan används av många hybridarbetare, men nu höjer man ribban och siktar på att certifiera några av företagets produkter för användning med Microsoft Teams och Zoom.

– Hybridarbetare går mot multifunktionella högkvalitativa ljudprodukter som kan användas för både arbete och fritid – och de vill göra det utan att kompromissa med kvalitet och design. Bang & Olufsen har en unik position att fylla detta hål på marknaden, och vi förväntar oss att växa vår verksamhet under de kommande åren, säger John Howard på Bang & Olufsen.

De första certifieringarna är tänkta att genomföras under de kommande månaderna och kommer enligt Bang & Olufsen leda till förbättrade kundupplevelser och att företaget växer på marknaden för företagsanvändare.

Gör en enorm skillnad i hybrid arbetsmiljö

– Vi försöker alltid hitta sätt att förbättra upplevelsen oavsett om du använder våra produkter för arbete eller fritid. Tydligt och sömlöst ljud gör en enorm skillnad i den hybrida arbetsmiljön när du är i ett online-möte eller helt enkelt bara koncentrera dig och stänga ute alla omgivande ljud. Genom att arbeta med branschledande partners kan vi erbjuda den senaste tekniken och mjukvaran i våra produkter, säger John Howard

Bang & Olufsen har tidigare samarbetat med Cisco, vilket bland annat har resulterat i ett par preiumhörlurar för hybridarbete, och HP, där man tillsammans har tagit fram konferenssystemet HP Presence.

– Vi ser företagsanvändare som ett strategiskt fokusområde för oss, och vi ser redan ett växande intresse från företag över hela världen som vill erbjuda Bang & Olufsen-högtalare och -hörlurar till sina anställda. Vi kommer att fortsätta att utöka vår utbud mot företagsanvändare med nya produkter och partnerskap för att hjälpa oss att växa vår verksamhet, säger John Howard.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.