Brandvägg med 3g-stöd från Draytek

En avancerad spi-brandvägg ska göra att säkerheten i Vigorpro 5510 är i toppklass. Den sägs dessutom vara världens första utm-router med stöd för 3g.

Brandvägg med 3g-stöd från Draytek

Vigorpro 5510 från Draytek är den andra brandväggen som använder företagets patenterade mssi-teknik för att skydda nätverk mot virus och avancerade attacker. Tekniken söker igenom innehållet i alla ip-paket helt utan mellanlagring, något som gör att storleken på filerna som passerar inte spelar någon roll.

Företaget hävdar också att detta är världens första utm-router med stöd för 3g och den kommer även med dubbla wan-anslutningar, objektorienterad brandvägg och avancerad innehållsfiltrering av trafiken. 3g-routern innebär ett bättre skydd för den ökande mängden användare med 3g-modem.

Genom ett samarbete med Commtouch kan brandväggen även söka igenom inkommande e-posttrafik och ska fånga upp 85 procent av all inkommande skräppost. Priset för Vigorpro 5510 är omkring 8500 kronor exklusive moms och brandväggen distribueras i Sverige av Migrax.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.