Burgarjätten väljer Globalconnect: ”Viktig byggsten för oss”

Nätverk Hamburgerkedjan Bastard Burgers har växt snabbt de senaste åren. Nu har bolaget tecknat ett avtal kring it-tjänster med Globalconnect.

Burgarjätten väljer Globalconnect: ”Viktig byggsten för oss”
Henrik Hammarström, foto: Globalconnect.

Bastard Burgers öppnade sin första restaurang 2016 i Luleå. Nu finns dock hamburgerrestaurangen på betydligt fler platser än i den norrbottniska residensstaden. Bolaget har fler än 75 restauranger i Sverige, Norge, Finland och USA.

Avtalet med Globalconnect inkluderar enligt bolagen avancerade säkerhetslösningar i den digitala infrastrukturen samt snabb och pålitlig internetanslutning till samtliga restauranger.

– Valet av och samarbetet med Globalconnect är ytterligare ett led i att fortsatt utveckla vår plattform för fortsatt tillväxt, från infrastrukturnivå upp till de digitala lösningar som möter våra gäster. Att ha en framåtlutad strukturerad stark partner som kan växa med oss inom nät, säkerhet och infrastruktur när vi fortsätter vår expansion är en viktig byggsten för oss, säger Johnny Bröms global Chief Digital & Tech på Bastard Burgers.

Globalconnect kommer att leverera skräddarsydda it-tjänster som utgår från Smartconnect-segmentet till alla restauranger och kontor runtom i Norden. I detta segment finns SD-WAN, vilket ger Bastard Burgers kontroll över sin verksamhet samt ett ökat skydd mot cyberattacker. Dessutom kommer Globalconnect att implementera lan och wifi, vilket innebär att Bastard Burgers får ett robust och tryggt nätverk som endast de har tillgång till och är stängt för utomstående. 

– Med en stark tillväxt de senaste åren har Bastard Burgers tagit Norden med storm på kort tid. Det gör oss därför oerhört stolta att vi får bli en del av denna expansionsresa att leverera stabil och säker datakommunikation. Vi är övertygade om att samarbetet kommer att öppna dörrar för innovation och nya lösningar, säger Henrik Hammarström, Produkt- och B2B-chef för Globalconnect Group.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.