Fonus och Sveriges största juristbyrå väljer Tele2: ”Stolta”

Operatörer Fonus och Familjens Jurist har tecknat ett avtal med Tele2.

Fonus och Sveriges största juristbyrå väljer Tele2: ”Stolta”

Tele2 blir helhetsleverantör av internet och SD-WAN-lösningar till Fonus och Familjens Jurist, som båda ingår i Fonus ekonomiska förening. Genom säkerhetslösningar och moderniserad design så ska Tele2 möjliggöra snabbare och bättre uppkoppling ända ut till de lokala kontoren. Detta ska förbättra verksamheternas interna processer och erbjuda smidigare upplevelser för deras kunder.

–  Vi är stolta över att stödja Fonus och Familjens Jurist i deras digitala transformation. Genom att erbjuda innovativa lösningar och säkra leveranser kommer vi att vara en pålitlig partner till deras verksamheter, och vi ser fram emot att skapa värde för dem under de kommande åren, säger Sofia Ahlmark Hyvärinen, försäljningsdirektör på Tele2 Företag.

 Tele2:s fokus på hållbarhet och bolagets ISO-certifieringar spelade också en avgörande roll i valet av leverantör enligt Fonus och Familjens Jurist.

–  Fonus och Familjens Jurist ser fram emot att dra nytta av Tele2:s helhetserbjudande, goda service och proaktivitet i leveranserna, säger Anders Eskilsson, it-chef på Fonus ekonomisk förening.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.