Lynes och Elgiganten i nytt samarbete: ”För att kunna vinna ännu fler affärer”

Samarbete Lynes Technologies och Elgiganten har inlett ett nytt samarbete kring UCaaS och företagsabonnemang.

Lynes och Elgiganten i nytt samarbete: ”För att kunna vinna ännu fler affärer”

Elgiganten har 176 butiker och varuhus runt om i Sverige. Nu utökar bolaget sitt B2B-erbjudande med företagstelefoni från Lynes genom att lansera både växel och mobilabonnemang i alla sina butiker och online.

Elgiganten och Lynes har enligt bolagen genomfört flera lyckade piloter under våren.

– Efter att bara ha smygstartat kan vi redan se att detta kommer att vara ett viktigt verktyg för oss de kommande åren, säger Daniel Carlsson, Försäljningschef Telecom Elgiganten.

Elgiganten siktar på att öka sin B2B-försäljning genom att erbjuda en användarvänlig tjänst som kan hantera flera olika mobiloperatörer för att täcka ett vanligt förekommande behov hos kunderna.

– Vi tar in Lynes i vår produktportfölj för att bredda kundbasen som vi kan hjälpa med abonnemangs- och kommunikationslösningar. Våra B2B-säljare stöter ofta på kunder som har behov av en öppen växel oberoende av operatör, säger Ilvana Cejvan, Försäljningschef B2B Elgiganten.

I takt med att upptagningsförmågan blir större spår Elgiganten en ökad försäljning tack vare det nya samarbetet.

– Behovet av Lynes tjänster är stort för att kunna vinna ännu fler affärer där vi tidigare inte haft möjlighet att lämna en offert, avslutar Ilvana.

I takt med att användarnas vanor har förändrats och kraven har ökat, räcker inte alltid en mobilväxel till.

– Vi ser i allt större utsträckning att kunder efterfrågar mer än bara en mobilväxel, vilket Elgiganten nu också bekräftar med sin spaning i och med att de nu breddar sitt erbjudande via oss, säger Rickard Olin, Commercial Wholesale Manager Lynes Technologies.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.