Lynes och Team8 i nytt samarbete: ”En ära”

Branschen Lynes har ingått ett nytt samarbetsavtal med det Stockholmsbaserade it- och telekombolaget Team8.

Lynes och Team8 i nytt samarbete: ”En ära”
Alexander Westlund och Benny Fjällner.

Team8 som grundades 2003 har en bred produktportfölj. Det senaste tillskottet stavas M8Com och är en växellösning whitelablad via Lynes som lanserades i förra veckan efter ett par år av marknadsundersökning och konkurrensanalys.

– Vi vill alltid hitta bra lösningar för våra kunder som vi kan addera till vår produktportfölj. Lynes växel är en sådan produkt som vi tycker kompletterar våra affärsområden på ett bra sätt, säger Benny Fjällner, vd på Team8 och fortsätter:

– Med våra egna integrationer mot våra kunders affärssystem har vi verkligen fått till en växellösning som vi känner att vi kan stå för samt matchar våra höga egna förväntningar på en modern plattform.

Det nya samarbetsavtalet är en fördjupning på ett tidigare samarbete mellan Lynes och Team8.

– Att Team8 ger oss förtroendet som deras teknikpartner är en ära för oss då vi vet att de gjort ett grundligt förarbete inför valet samt att de är ett respekterat namn i telekom-kretsar som vi har följt under lång tid. Vi har som bekant redan arbetat med Benny & co under några år och ser fram emot vad vi kan göra tillsammans de kommande åren säger Alexander Westlund, vd på Lynes Technologies.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.