Office Management-trio slås ihop – blir till Avoki

branschen Avoki är namnet på det gemensamma varumärke som skapas när Office Management, Bluecom och Xite går samman.

Office Management-trio slås ihop – blir till Avoki
Peter Uddfors är vd på Avoki.

Office Management har under 30 år bistått företag och organisationer med utrustning och tjänster för den moderna arbetsplatsen. Företagsgruppen, där även Xite och Bluecom har ingått, tar nu nästa steg i utvecklingen genom att lansera ett gemensamt varumärke: Avoki.

– Office Management har länge lett utvecklingen av framtidens arbetsplats genom transformationen från fysiska kontorslösningar till dagens digitaliserade arbetsmiljö i fokus. Under ett gemensamt varumärke, tillsammans med våra förvärvade bolag, kommer vi nu fokusera på smarta och genomtänkta it- lösningar för den nordiska marknaden. Avoki markerar början på en ny IT-era med ökat fokus på hållbarhet och innovation säger Peter Uddfors, vd på Avoki i ett uttalande.

Under 2023 sålde Office Management affärsområdet Facility management för att renodla sin verksamhet, som allt mer kretsat kring it-lösningar och modern mötesteknik. Under det gemensamma varumärket Avoki kommer man framöver att erbjuda teknik för hybrida arbetsplatser, säkerhet, nätverk, molntjänster och mötesteknik.

Avoki har kontor på ett flertal orter i Sverige, däribland Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Linköping, men man finns också på plats i Helsingfors och Oslo.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.