Telavox tar in marknadschef från Avanza: ”Kommer bli en central kraft”

Nytt jobb Peter Westling, med ett långt förflutet på nätbanken Avanza tar plats i Telavox ledningsgrupp och blir ny marknadschef på bolaget.

Telavox tar in marknadschef från Avanza: ”Kommer bli en central kraft”
Peter Westling, foto: Telavox.

– Med en gedigen erfarenhet som tidigare cmo och cpo på Avanza de senaste 10 åren, där han framgångsrikt lett och utvecklat produkt- och marknadsstrategier för branschutmanaren, förväntar vi oss att Peter kommer att bli en central kraft i Telavox fortsatta tillväxt, säger Viktor Karlsson, vd på Telavox.

I ett pressmeddelande skriver Telavox att bolaget är övertygade om att Peters omfattande erfarenhet och strategiska insikter kommer att spela en avgörande roll i att stärka företagets närvaro på marknaden och ytterligare befästa Telavox som en ledande modern mobiloperatör för företag. Även Peter Westling ser fram emot att sig an sin nya roll.

– Jag är imponerad över det jag sett av Telavox, hittills. Allt från talang, kultur till marknadsframgång. Precis som många andra tekniktunga B2B-branscher ser jag att även Telavox kämpar med att förenkla sina budskap och erbjudanden. Jag ser fram emot att, tillsammans med sälj och produkt, förstå vad våra kunder behöver och vart vår marknad är på väg, säger Peter Westling, CMO Telavox

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.