Vinnergi ska bygga nätverk med Waystreams produkter

branschen Nätverksutrustning från Waystream ingår från och med nu i systemintegratörens produktportfölj – det är resultatet av ett nytt partnerskap.

Vinnergi ska bygga nätverk med Waystreams produkter

Vinnergi vill bygga framtidens fibernät med hjälp av produkter från svenska Waystream, en leverantör av utrustning till fibernätverk som har verksamhet i stora delar av världen.

Ett nytt partnerskap mellan de båda företagen innebär att Vinnergi kommer att börja erbjuda Waystreams nätverksprodukter, till exempel access-switchar, till kunder i Sverige, Norge, Tyskland, Spanien och Storbritannien.

– Vårt samarbete med Waystream är resultatet av en långsiktig dialog och en gemensam vision om att tillhandahålla hållbara och tekniskt avancerade lösningar till marknaden. Många av våra kunder har uttryckt ett ökande behov av att uppgradera sina nätverk med produkter av hög kvalitet från en pålitlig svensk tillverkare som Waystream. Vi är entusiastiska över att nu kunna möta dessa behov och ser fram emot att nu integrera Waystreams produkter i vårt erbjudande, säger Bo Plym, affärsområdeschef för Systems på Vinnergi i ett uttalande.

Partnerskapet är redan aktivt och Vinnergi har samtliga produkter från Waystream i sitt sortiment.

– Att inleda detta samarbete med Vinnergi är viktigt för oss på Waystream för att öka vår marknadsnärvaro både i och utanför Norden. Vi är övertygade om att Vinnergi, med sin starka marknadsposition och tekniska expertis, är en perfekt ny partner för att bredda vår närvaro och tillgängliggöra våra produkter för ännu fler kunder, säger Fredrik Lundberg, vd för Waystream Group i ett uttalande.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.