Bredbandsleverantören söker sig till sydligare breddgrader

bredband Folke bredband har hittills endast varit verksamt i Norrland, men nu etablerar man sig i Linköping och Katrineholm och ytterligare några städer.

Bredbandsleverantören söker sig till sydligare breddgrader

Folke bredband, som kallar sig den folkliga bredbandsleverantören, vill vara ett attraktivt alternativ till de större, etablerade leverantörerna och har hittills kopplat upp kunder i Skellefteå, Boden och Piteå. Men från och med i dag lanserar man sin tjänst även i Linköping, Mjölby, Katrineholm, Boxholm, Ydre, Ödeshög och Vadstena.

– Vi i teamet som jobbar med Folke ser verkligen fram emot att lansera i en ny spännande geografi. Lanseringen i norr gick smidigt och vi är definitivt redo att möta många nya kunder i nya regioner, säger Karolina Elmhester, produktansvarig på Folke bredband.

Folke bredband ingår i den stora mediekoncernen NTM, som är verksam i stora delar av Sverige, och de kunder som tecknar bredbandsavtal kommer att kunna få gratis tillgång till olika lokala nyhetssajter under tre månader.

– Vi ser en stor potential i den lojaliserande effekt som bredband har för vår läsaraffär och de nya yngre målgrupperna vi kan nå genom att erbjuda bredband. Satsningen stödjer digitalisering av vår affär vilket är avgörande för framtiden, säger Gunilla Bakkenes affärsområdeschef för Konsumentaffären på Folke bredband.

Bolaget har planer på fortsatt expansion och har tidigare berättat att man kommer att börja erbjuda bredbandsanslutning även i Uppland, Sörmland och Gotland redan under 2023.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.