Butiksjätten Clas Ohlson förlänger avtal med Global Connect: ”Möjliggör en riktigt bra shoppingupplevelse”

Affärer Butiksjätten Clas Ohlson förlänger sitt avtal med Globalconnect kring WAN och skriver samtidigt ytterligare ett avtal kring nätverkstjänsterna managerat LAN och wifi.

Butiksjätten Clas Ohlson förlänger avtal med Global Connect: ”Möjliggör en riktigt bra shoppingupplevelse”

Clas Ohlson har drygt 220 butiker i Norden. Globalconnect levererar redan idag WAN som kopplar ihop alla butikerna och bolagets kontor med deras egna nätverk. Det ska bolaget göra även fortsättningsvis. Framöver kommer dock Globalconnect också att leverera managerat LAN och wifi till butiksjättsjätten. Det ska leda till alla Clas Ohlsons enheter kopplas upp och ihop i ett sömlöst nätverk.

– Med sitt stora butiksnät vet vi hur viktigt det är för Clas Ohlson att ha en säker och stabil nätverkskommunikation. Därför är vi väldigt glada över att de har valt att både förlänga sitt nuvarande avtal och utöka sina tjänster hos oss.

– Med den här helhetslösningen hoppas vi att tillsammans med Clas Ohlson kunna erbjuda ännu fler spännande digitala lösningar som möjliggör en riktigt bra shoppingupplevelse för alla deras kunder, säger Henrik Hammarström chef B2B Globalconnect Sverige.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.