Calabrio förvärvar ai-experten Wysdom

kontaktcenter Ai-baserade analysverktyg ska hjälpa Calabrios kunder att öka kundnöjdheten och jobba mer effektivt.

Calabrio förvärvar ai-experten Wysdom

Molntjänstföretaget Calabrio erbjuder redan en bred palett av verktyg som hjälper kontaktcenter över hela världen att optimera verksamheten och öka medarbetarnas engagemang.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Nu förvärvar man företaget Wysdom, som använder sig av artificiell intelligens och maskininlärning för att analysera kundinteraktioner i olika kanaler, både med mänskliga agenter och virtuella agenter.

Enligt Calabrio är detta ytterligare ett steg för att integrera ai och maskininlärning i deras molnbaserade plattform, vilket ska leda till att användarna kan effektivisera och förbättra kundupplevelsen.

– Genom Wysdoms ai- och ml-baserade analysverktyg kommer Calabrios kunder kunna få djupare insikter från alla interaktioner i deras omnikanal-kontaktcenter, säger Kevin Jones, vd på Calabrio i ett uttalande.

Calabrio lyfter speciellt fram möjligheten att med hjälp av Wysdoms teknikplattform kunna analysera och finjustera chatt- och röstbotar i realtid.

– På Wysdom har vi i flera år fokuserat på att förbättra effektiviteten hos ai-förstärkta chattbotar, eftersom vi anser att det moderna kontaktcentret är moget för den transformationen, säger Ian Collins, som är grundare och vd på Wysdom.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.