Capricode får svensk distributör

Device management Redan tidigare har det funnits svenska återförsäljare och integratörer som arbetat med mdm-systemet Syncshield från företaget Capricode. Nu har lösningen också fått en officiell svensk distributör.

Finska Capricode är en av många spelare på den heta marknaden för system som gör det möjligt att administrera och säkra olika typer av mobila enheter, så kallad mobile device management. Lösningen används av flera svenska operatörer och it-driftsföretag för att hantera sina kunders mobila enheter men genom ett nytt distributionsavtal med Inuit, inriktade på distribution av produkter inom it-säkerhet och administration.

– När vi väljer lösningar för den svenska marknaden är vi noga med att de måste vara enkla att administrera, hålla vad de lovar och ge slutanvändarna ett tydligt mervärde. I Syncshield har vi hittat alla tre egenskaperna och vi tror att många it-avdelningar som idag sitter med ett bring your own device-problem kommer att utvärdera och välja denna lösning, säger Åke Wieslander, vice VD och operativ chef på Inuit.

Inuit har tidigare varit distributör för liknande system från Dialogs och Sophos men de ingår inte längre i företagets sortiment.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.