Cecilia Ahlgren Fries ny marknadschef hos Kalix Tele24

Förutom jobbet som marknadschef tog hon också plats som vice vd när hon den 5 september började hos Kalix Tele24

Cecilia Ahlgren Fries ny marknadschef hos Kalix Tele24

Närmast kommer Cecilia Ahlgren Fries från tjänsteföretaget Jensen Education där hon arbetat sedan 2009. Före det har hon varit marknadschef för tunga bolag som Nokia, Cision och Unilever.

– Vi är övertygade om att Cecilia med sin långa erfarenhet av kommunikation kommer att kunna lyfta vår marknadsföring och vårt varumärke till nya höjder. I sin roll som vice vd kommer Cecilia även att bidra aktivt i vårt viktiga produktutvecklings- och strategiarbete, säger Kristian Rothoff, vd för Kalix Tele24.

Ambitionen är att ytterligare stärka företagets position på marknaden för telefonisttjänster och Cecilia Ahlgren Fries säger sig redan ha målbilden klar för sig.

– Att vara tillgänglig för sina kunder är ett allt viktigare konkurrensmedel och innebär ständigt nya utmaningar med ny teknik och krav på ökad mobilitet. Kalix Tele24 har en tjänst som passar alla typer av företag och organisationer och borde vara en självklarhet för många fler, säger hon.

Tidigare marknadschefen Åsa Östanskog-Rothoff slutar på Kalix Tele24 för att istället arbeta inom moderbolaget Växtverk.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.