Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Cellip lanserar paket med Teamstelefoni för mindre företag

Telefoni En ny paketering riktad mot mindre företag. I samband med att Microsoft gör Teamstelefoni tillgängligt i Europa – passar Cellip på att erbjuda en ny lösning för företag och organisationer.

Cellip lanserar paket med Teamstelefoni för mindre företag

Telefoni för Teams är inget nytt. Det lanserades sommaren 2018 men har hittills i huvudsak varit riktat till organisationer med Enterprise-licenser till Office 365. Det vill säga större företag. Nu öppnar Microsoft möjligheterna att använda Teams telefonilösning även för mindre organisationer.

Det innebär att de som har licenserna Office 365 Business Essential/Business premium samt Microsoft 365 Business nu har möjlighet att haka på telefonin.
– Det är verkligen roligt att Microsoft ger hela marknaden jobba smartare med Teams genom att telefoni och konferens-tjänsten, Microsoft Phone system och Audio Conferencing, erbjuds till SMB segmentet. Det ger företagen ytterligare möjligheter till distansarbete, öka produktiveten genom att arbeta tillsammans och ett verktyg istället för att byta för olika uppgifter, säger Henrik Byström, Affärsområdeschef för Microsoft Modern Workplace.

Lanserar skräddarsydd lösning

I samband med breddningen passar Cellip på att lansera en ny paketering med två botar integrerade direkt i Teams. Botarna Contacts och Astrid är skräddarsydda för att möta behoven hos mindre företag och organisationen. Därtill ingår en portal för hanteringen av växelinställningar samt användarunika inställningar samt en läsning för att bevaka svarsgrupper och köer direkt i Teams.
– Nu har vi verkligen fått ihop helheten för SMB företagens kommunikationsbehov. Vi har fullt ut kunnat integrera våra telefonitjänster som vi utvecklat sedan 2006, för den Nordiska marknaden direkt i Teams. Med mobilintegration, du ser direkt om dina kollegor är upptagna i mobiltelefon, du har alla växeltjänster som du behöver, med tex hänvisning, integration med outlook, där du dessutom ser när kollegornas möten tar slut och mycket mer. Vi utmanar alla företag att pröva vår tjänst och se om de har behov som vi inte kan möta, berättar Esko Airas, vd på Cellip AB.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter