Cellmax dubbelt prisnominerade

Svenska antenntillverkaren Cellmax Technologies har nominerat till ett nordamerikanskt 4g-pris, vilket är företagets andra nomineringen till ett telekompris på bara ett par dagar.

Under mässan LTE North America 2012 Conference and Exhibition i Dallas den 14 november tillkännages vinnarna av utmärkelsen LTE North America Award. Bland de nominerade i klassen Best LTE RAN Product återfinns svenska Cellmax och deras sortiment av antenner för 4g-basstationer. Företagets antennteknik ger väldigt låga effektförluster i basstationsantennerna vilket i sin tur förbättrar överföringskapacitet och signalstyrka. Det gör att operatörerna kan öka den geografiska täckningen och förbättra inomhustäckningen med ett färre antal basstationer.

Den amerikanska nomineringen kommer bara två dagar efter att Cellmax nominerats till en Guldmobil som årets mobila företag inför Guldmobilen-galan i Stockholm i slutet av november.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.