Cellnex prestigerekrytering – erfaren toppchef från Telia

Branschen Det spanska telekombolaget Cellnex fortsätter att växa på den svenska marknaden. Nu har operatören rekryterat Håkan Pettersson, som tidigare bland annat haft flera chefspositioner hos Telia.

Cellnex prestigerekrytering – erfaren toppchef från Telia
Det spanska telekombolaget Cellnex satsar hårt på den svenska marknaden.

Håkan Pettersson har mer än 25 års erfarenhet av it och telekom, bland annat från Telia där han genom åren har haft flera olika chefsbefattningar och exempelvis varit ansvarig för all operatörsförsäljning.

På Cellnex kommer han att få det kommersiella ansvaret för den svenska verksamheten. Håkan Pettersson kommer att leda arbetet med försäljning och marknadsföring, samt ingå i företagets ledningsgrupp.

– Jag har ett stort hjärta för telekommarknaden och brinner verkligen för branschen och dess viktiga samhällsuppdrag. Det blir fantastiskt spännande att tillsammans med alla kompetenta kollegor i Cellnex fortsätta att utveckla affären och ytterligare stärka Cellnex europeiska marknadsledarskap, säger Håkan Pettersson i en kommentar. 

Imponerande tillväxtresa

Han lyfter också fram företagets styrka som oberoende operatör.

–Jag hoppas med min erfarenhet kunna tillföra ytterligare en nyans i det kommersiella arbetet och kunna bidra till ny och breddad tillväxt. Jag har följt Cellnex från håll tidigare och jag är imponerad över deras tillväxtresa och den framåtlutade positionen man har på den europeiska marknaden.

 


 

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.