Chattboten hittar hem i City Networks svenska moln

Kontaktcenter City Networks samarbete med Boost.ai ska göra det enkelt att leva upp till dataskyddslagstiftningen.

Chattboten hittar hem i City Networks svenska moln

Norska Boost.ai ligger bakom en populär chattbotplattform som bland annat används av svenska Skatteverket. Nu inleder man ett samarbete med molnleverantören City Network vilket innebär att branscher som måste leva upp till specifika regulatoriska krav kan vara säkra på att chattboten finns i ett Sverigebaserat molnalternativ.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

– City Networks digitala infrastruktur, med inbyggd funktionalitet för regelefterlevnad för att hantera GDPR och data privacy, kommer att vara en viktig molnplattform för den svenska marknaden när vi fortsätter att växa i offentlig sektor och andra branscher med specifika krav, säger Hadle Selsås, Chief Cloud Officer och medgrundare av Boost.ai.

Boost.ai grundades för sex år sedan och finns, förutom som molntjänst, tillgänglig för installation on-prem, på plats i kundens fysiska lokaler. Kunder som väljer att använda sig av City Networks molnalternativ får tillgång till tjänsten Compliant Cloud med inbyggd regelefterlevnad enligt dataskyddslagstiftningen GDPR.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.