Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Cisco: ”Insights gör att du får ut det mesta av din tid”

Samarbete Ett verktyg för att bättre förstå, hantera och administrera tid. Cisco kommer i sommar låta kunder få tillgång till ”People Insights” och genom detta kunna öka kvaliteten för personalen, både på arbets- och fritid. 

Cisco: ”Insights gör att du får ut det mesta av din tid”

En av de tydligaste problemen som kommit med distansarbete är att kontorstider tenderar att flyta ut över alla tider. Särskilt om man har team som inte är baserade på samma geografiska plats. Som ett led för att råda bot på detta har Cisco nu sjösatt verktyget People Inisghts.

Funktionen, en del av Webex, ska hjälpa till att sätta upp mål och ramar för möten och fokustider samt även leda till balans mellan fritid och arbetstid i vardagen.
– Att ha meningsfulla insikter tillåter sömlöst samarbete och bygger kvalitativa möten samtidigt som det gör att du får ut det mesta av din tid och kan förändra hur du ser på produktivitet och välmående på hybridkontoret, säger Jeetu Patel, ansvarig för säkerhet och samarbete på Cisco.

Att tid är det mest värdefulla vi har tror jag många skriver under på. De otaliga distansmötena samt innehållslösa evenemangen skapar irritation. På det fysiska kontoret var ”face time” något man var tvungen att stå ut med, och att då bli inslängd i ett möte gick ann. När man nu ska bokas in på 26 möten under en arbetsdag så har kraven höjts rejält. Och det är som ett sätt att synliggöra detta People Insights är tänkt.

Visualiserar arbetsdagen

Verktyget innehåller funktioner där man kan se i vilken utsträckning man interagerar med olika inom organisationen, när under ”deras arbetsdag” man gör det, hur olika möten passar in i teamets vardag samt vilka preferenser för samarbete, möten, teknik och tid andra personer har.

Med detta i bakfickan kan medarbetare (personal insights), teamleadare (team insights) och chefer (Organizational Insights) skräddarsy arbetsdagen bättre – samt även få en visualisering hur nära man ligger sina mål med arbetet.

 

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!