Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Cisco lanserar nyheter för bättre digital användarupplevelse

Verktyg God användarupplevelse är en av grundbultarna i app-utveckling. Och för att ge företag bättre kontroll – presenterar Cisco nya funktioner och plattformar för utveckling.

Cisco lanserar nyheter för bättre digital användarupplevelse

Den digitala användarupplevelsen är en av de faktorer som tros ha störst påverkarn på 2020-talets digitalisering. I en rapport från AppDynamics framgår det att 78 procent av konsumenter har växande krav och höga förväntningar på just upplevelse.

De nyheter som Cisco presenterar under ett evenemang i Barcelona ska göra att företag kan få full nytta av en modern infrastruktur som innehåller både hybridmoln och containers.
AppDynamics Experience Journey Map är en funktion som automatiskt kartlägger verksamhetskritiska applikationer. och ger en uppdaterad bild av hur en applikation fungerar.

Den andra nyheten Cisco Intersight Workload Optimizer, är till för utvecklare och infrastrukturansvariga ska få en gemensam bild av hur infrastrukturen påverkar appen. Enligt Cisco ska det gör det enklare att gemensamt snabbt hitta problem och lösa dem, för att maximera prestanda, upplevelse och affärsnytta.

Den tredje nyheten går under namnet Hyperflex Application Platform och är en tjänstebaserad containerplattform som förenklar provisionerna och drift för Kubernetes i alla delar av hybridmiljön.
– Det har aldrig varit mer komplext att säkerställa en positiv användarupplevelse. Medan andra lösningar erbjuder överblick över applikationer, eller antingen fysisk eller virtuell infrastruktur, är Cisco först med att erbjuda en helhetsbild över alla tre lagren. Och med Hyperflex Application Platform gör vi Kubernetes, den nya standarden för applikationsutveckling, mycket enklare att rulla ut och hantera för både applikations- och infrastrukturteam”, säger Liz Centoni, chef för Cloud, Compute och IoT på Cisco.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter