Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Cisco lanserar krisstöd för partners

Corona Ett initiativ som ska ge bättre förutsättningar i coronatider. Nu har Cisco meddelat att de investerar enormt för att mildra de ekomiska konsekvenserna för sina kunder och partners.

Cisco lanserar krisstöd för partners

Den stora pandemin som försatt världen i en slags husarrest har stora inverkningar på ekonomin. För att tackla problemet har Cisco nu meddelat att de lanserar ett nytt initiativ för att försöka hålla sina kunder flytande.
Initiativet är döpt till Business Resiliency Program och omfattar 2,5 miljarder dollar, alltså runt 25 miljarder kronor. Det innehåller olika sorters finansieringslösningar som ska se till att avhjälpa kunder och partners i sin vardag.

Bland åtgärderna ingår ett 90-dagarsstopp för betalningar samt möjlighet för kunder att skjuta upp 95 procent av betalningskostnaderna till 2021. Detta för att skydda kassaflödet och motkravet är att det från januari 2021 ska betas av med månatliga betalningar. Den här åtgärden gäller samtliga lösningar.
Initiativet omfattar också nya produkter inom ramen för Cisco Refresh.
– Vårt mål är att göra det enklare för kunder och partners att få tillgång till den teknik de behöver för att hålla sin verksamhet igång, och fortsätta vara produktiva. Business Resiliency-programmet är skapat med detta i åtanke och hjälper till att hantera några av våra kunders mest akuta utmaningar”, säger Kristine A. Snow, globalt ansvarig för Cisco Capital som är de som kommer hantera initiativet.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter