Citrix mötesverktyg når Android

Citrix har släppt Gotomeeting till Androidplattformen och gör det därmed enklare att delta i möten oavsett var du befinner dig.

Citrix mötesverktyg når Android

I takt med att de mobila plattformarna breder ut sig anpassar sig allt fler datorbaserade tjänster till bärbara format. Senast i raden är Gotomeeting från Citrix Systems, som från och med nu kan hämtas hem gratis från Android Market.

Gotomeeting ger användaren möjlighet att snabbt och enkelt delta i ett möte genom att klicka på en länk i ett e-postmeddelande. Det går även att starta appen och knappa in id-numret till mötet. Förutom den ip-baserade ljudanslutningen erbjuds volymkontroll, möjlighet att zooma in på mötesmaterial samt möjlighet att se en lista över mötesdeltagarna.

Genom ett samarbete med Motorola kommer Citrix Gotomeeting förinstallerat på Motorolas Droid3- och Bionic-telefoner. Gotomeeting finns sedan tidigare till Ios-enheter.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.