City Network uppdaterar sitt EU-kompatibla officepaket

Produkt En förbättrad videomötesfunktion samt nya klienter och kontrollpaneler. Nu har City Network uppdatera sitt Compliant Office.

City Network uppdaterar sitt EU-kompatibla officepaket

Ett molnalternativ med officepaket som ägs och driftas i Europa. Det är vad City Network erbjuder och nu meddelar företaget att det som går under namnet Compliant Office uppdateras för att än bättre tillgodose kundernas behov.

Officepaketet som innehåller mail, team-chatt, webbmöten och dokumenthantering med inbyggd regelefterlevnad får nu fler och bättre funktioner för video.
– På marknaden finns det ett stort och ökande intresse för digitala verktyg som möjliggör innovation utan att den enskilde individens integritet äventyras, eller att organisationen riskerar bryta mot regler och lagar. Med Compliant Office lever vi upp till dessa behov, och jag är glad att vi nu släpper en uppdaterad version av vårt officepaket”, säger Johan Christenson, VD och grundare av City Network.

Följer dataskyddsförordningen

Den stora usp:en man erbjuder är att City Network som ett europeiskt molnaltnernativ lyder direkt under EU-regler och att deras produkter har inbyggd regelefterlevnad. Något som ska underlätta för organisationer.
– Utvecklat, ägt och driftat i Europa gör Compliant Office det möjligt för kunder att e-posta, chatta, ha videomöten och dela dokument utan att bryta mot den europeiska dataskyddslagstiftningen, säger Johan Christenson.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.