Citymail upphandlar ny SD-WAN-lösning

Branschen En miljonaffär där Citymail väljer SD-WAN-lösning från Globalconnect för sin it-miljö.

Citymail upphandlar ny SD-WAN-lösning

Med cirka 2 000 anställda är Citymail en av Sveriges största leverantörer av post och paket. En verksamhet som dagligen levererar cirka 1,2 miljoner försändelser och som täcker ungefär halva landet. Och det säger sig självt att det är en hel del administration som måste fungera för att saker och ting ska komma fram.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Total tillgång till alla guider och tester
  • Premiumnyheter med de senaste trenderna
  • Fullt fokus på att du ska göra rätt kommunikationsval
  • Tryckt magasin med sex nummer om året
Redan prenumerant?

Nu har företaget upphandlat Globalconnect som leverantör av it. Denna SD-WAN-lösning ska försäkra Citymail om att de får en it-miljö som är framtidssäkrad och som kan växa, övervakas och hanteras enkelt oavsett hur framtida behov ser ut.
– Med ökad efterfrågan på våra pakettjänster ökar också behoven av högre datahastighet. Det ökade kundbehovet är huvudanledningen till att vi sett över våra WAN-tjänster och valet har fallit på GlobalConnect som utlovat stora förbättringar för oss på CityMail, säger Per Ovrén, VD på CityMail.

Affären är flerårig och avtalet är värt 7,7 miljoner kronor.
– CityMail har en både viktig och tekniskt komplex verksamhet, och jag är stolt över förtroendet att kunna bidra i deras förbättringsarbete. Vi satsar stort på vår SD-WAN-lösning – som personifierar det vi står för – enkelhet och flexibilitet, och vi ser en växande efterfrågan från kunderna. Det är så här vi gör skillnad, säger Regina Donato Dahlström, Sverige-vd på GlobalConnect.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!