Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Comhem ger sig in i telefonibranschen

Telefoni En totalleverantör av uppkoppling. Det är vad Com Hem siktar på att bli och därför lanserar de nu mobiltelefoni.

Comhem ger sig in i telefonibranschen

I fjol gick Comhem och Tele2 samman och som ett resultat av detta kommer nu tv- och bredbandsleverantören att lansera en egen mobiltelefonitjänst. Själva skriver de att de nu kan ”uppfylla kundernas totala behov av uppkoppling, både i och utanför hemmet”.

Comhem kommer att använda sig av samma nät som Tele2, vilket innebär att man redan från start täcker i stort sett hela landet. Den stora fördelen för kunder ska vara att få all sin uppkoppling samlad på ett och samma ställe.
– Tack vare Tele2:s rikstäckande nät kan Comhem positionera sig väl på telekommarknaden och erbjuda kunderna uppkoppling i världsklass, säger Samuel Skott, chef för svenska konsumentmarknaden på Tele2-koncernen.

Rean i januari smygstartade försäljningen, men från och med nu kan man signa upp sig för mobiltelefoni även på företagets hemsida. Abonnemangen startar från 199 kr per månad och för obegränsad surf är månadskostnaden 499 kr. Dock kör man en drive nu där samtliga erbjudanden kostar 99 kr de första kvartalet.
– Mobiltelefoni fulländar Comhems erbjudande och gör så att kunden får tillgång till uppkoppling var de än befinner sig. Vi är dessutom först i Sverige med att samla kundens bredband-, tv- och mobiltjänster på en faktura, säger Samuel Skott.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter