Com Hem sänker priser för telefoni

Com Hem sänker priserna på sina telefonitjänster. Ett grundabonnemang kostar från och med idag 59 kronor i månaden.
På ett år har kabeloperatören fått in 70 000 telefonikunder.

Com Hems satsning på triple play, där kunderna erbjuds tv, internet och telefoni över kabel-tv-nätet, har slagit väl ut. En av anledningarna anses vara kombinationserbjudandet Com Bo, som innebär att man får de tre tjänsterna till priset av två, där Com Hem bjuder på det billigaste abonnemanget.

– Vi har haft en mycket hög kundtillströmning till Com Bo. Över 90 procent av våra telefonikunder är Double- eller Com Bo-kunder och har alltså har minst två tjänster från oss, berättar Christoffer Svanberg, produktchef för telefoni på Com Hem.

Halva priset

Nu stärks telefonierbjudandet genom sänkta priser i de tre telefonipaketen: Small, Medium och Large. Från den 9 januari 2006 gäller följande priser:

Grundabonnemanget Small kostar 59 kronor i månaden, vilket är under halva priset jämfört med Telias fasta abonnemang. Medium, som inkluderar nummerpresentation och röstbrevlåda, kostar 79 kronor i månaden. I Large ingår dessutom en extra telefonlinje och priset är 99 kronor i månaden.

Fakta

Nya minutpriser hos Com Hem

Till fast telefon:

Dag = 19 öre

Kväll och helg = 9 öre

Till mobiltelefon:

Dag = 1,99 kr

Kväll och helg = 1,69 kr

Öppningsavgift (ej på Com Hem-samtal) 45 öre/samtal tillkommer.

Com Hem-samtal 0 kr/minut.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.