Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Com Hem släpper barnabonnemang

Mobilabonnemang Ett mobilabonnemang skräddarsytt för barn. Lagom till skolstarten lanserar Com Hem ett nytt erbjudande. Tack vare spärrar mot betalsamtal samt sms/appköp ska de ge föräldrar ro.

Com Hem släpper barnabonnemang

Mobiltelefonerna går ner i åldrarna och numera är det inte ovanligt att barn i lågstadiet springer runt med smartphones. Men med det kommer även problem. Dels i form av att barnen lätt kan luras till köp i spel och appar – men även att de inte har konsekvenstänket att samtal kan kosta.

Så för alla dessa barn har Com Hem nu lanserat ett specialanpassat abonnemang. Lösningen är skyddat från oväntade kostnader genom att det bland annat är spärrat på flera sätt.
Dels går det inte att ringa upp betalnummer på det och dels så går det inte att göra sms- eller appköp via fakturs på det.

Abonnemanget ”Mobil Barn” kommer med 5 GB surf, men för de som är kunder hos Com Hem så dubblas denna.
– Det nya barnanpassade abonnemanget är en självklar utveckling av Com Hems mobilerbjudande. Barn och unga samlas kring uppkoppling och för dem är nätet många gånger den primära kanalen för både underhållning och lärande. Genom Com Hem Mobil Barn får de trygg tillgång till den digitala världen, samtidigt som deras föräldrar på ett enkelt sätt kan hålla koll på kostnaderna, säger Samuel Skott, chef för svenska konsumentmarknaden inom Tele2-koncernen.

Abonnemanget kostar 149 kronor i månaden

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!