Com Hem tar plats i Telenors öppna nät

Företag och privatpersoner i fastigheter ansluta till Telenors fibernät Open Universe har fått en ny tjänsteleverantör att välja på.

Med ett rikstäckande avtal får Com Hem tillgång till Telenors öppna fibernät.

– Vi har som ambition att nå så många som möjligt med vårt innehåll oavsett vilken infrastruktur som används – förutsatt att det finns en fungerande kommersiell modell och att kvaliteten mot våra kunder är hög. Vi vill arbeta med kommunikationsoperatörer som erbjuder relevanta kundbaser, god kvalitet och rättvisa villkor för oss som tjänsteleverantör. Alla dessa punkter uppfyller Telenor och Open Universe på ett mycket bra sätt och vi är glada att ha det här avtalet på plats, säger Stefan Trampus, marknads- och försäljningsdirektör på Com Hem.

Totalt når Open Univers omkring 100 000 slutkunder och 37 stadsnät runt om i Sverige. Kunderna i nätet kan välja mellan olika tjänsteleverantörer varav Com Hem nu är en.

– Vårt mål är att säkra ett brett utbud av tjänsteleverantörer med triple-play utbud. Avtalet med Com Hem är ett viktigt steg i det arbetet säger Seth Ryding, chef för Open Universe.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.