Compodium växer – vinner åtta nya kommuner

Branschen Svensk säkerhet säljer. Det meddelar Compodium vars kommunikationsplattform attraherar brett. Detta i form av att man vunnit kontrakt hos flera kommuner, samt statliga och privata bolag.

Compodium växer – vinner åtta nya kommuner

Sedan lång tid tillbaka har Volvo varit en galjonsfigur för svensk säkerhet. Men det är i bilbranschen. När det kommer till digital kommunikation – är det Compodium som håller fanan högt.
Företaget har en plattform som innehåller allt från säker kalenderinbjudan och videomöten till digital signering samt visselblåsarfunktion.

Nu meddelar företaget att de vunnit ytterligare kontrakt och att tillväxten fortsätter. Bara efter sommaren har man knutit till sig åtta nya kommuner, ett statligt bolag, samt en privat aktör inom hälsa och sjukvård.
– Undersökningar visar att en hög andel av Sveriges företag kommer att fortsätta att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan även efter Corona. Att kunna erbjuda flexibilitet i arbetslivet har blivit ett viktigt arbetsgivarvärde och en viktig komponent i att kunna attrahera och bibehålla talanger. Många arbetsplatser var tvungna att ta väldigt snabba beslut för att kunna upprätthålla sin verksamhet och vi ser nu att många av dessa ser över sina digitala plattformar för att garantera en långsiktig lösning där vi fortsätter att vara ett starkt alternativ – säger Lin Nordström marknadschef Compodium.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.