Compodium vinner nytt avtal

Branschen Coronarestriktionerna må lätta, men behovet av säkra digitala möten är detsamma. Det gäller framförallt inom sjukvården där Compodium nu tecknat nytt avtal.

Compodium vinner nytt avtal

Svenska Compodium är en leverantör av videomöten och de har specialiserat sig mot hälso- och sjukvård. Nu avslöjar företaget att de tecknat avtal med Aurora Innovations och ska leverera en säker kommunikationsplattform.

Aurora, som själva satsar med SaaS-tjänster för hälso- och sjukvården med fokus på att förbättra tillgängligheten till vård och att skapa välfungerande arbetsmiljöer. Tillsammans så kommer man kunna kombinera sin egen molnbaserade plattform för patientkontakter.
– Även om restriktionerna har lättat ser vi en fortsatt ökad efterfrågan efter vår säkra kommunikationsplattform – speciellt inom regulatoriska branscher. Vad vi kan se är att organisationer och företag nu ser över hur de kan anpassa sin arbetsplats efter ett nytt förändrat arbetssätt. Därför är vi extra glada över att välkomna Aurora som samarbetspartner.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.