Connect20 flyttas till september

Corona På grund av Corona-pandemin flyttas Connect20 fram till september. Den 23 september är planen att vi samlas vid hotellet vid Globen och genomför vår konferens.

Connect20 flyttas till september

Vi får nu tyvärr meddela att vi inte kan genomföra vår stora konferens Connect20 – vår i maj. Anledningen är så klart Covid19, då regeringen förbjudit möten med fler än 50 personer och det inte finns någon chans att veta hur länge förbudet kommer att gälla.

– Den här pandemin har redan påverkat oss alla väldigt mycket även om vi bara ser ut att vara i den inledande fasen än så länge. Vi är inte experter på virussjukdomar utan telekom och konnektivitet, men det var till slut inget svårt beslut att skjuta på konferensen till i höst, säger Kalle Anrell, Telekom idags chefredaktör som är ansvarig för programmet.

Nytt datum blir den 23 september i samma lokaler som var tänkt, det vill säga Quality hotel vid Globen i Stockholm. De flesta inbokade talare kan även i höst, men det är möjligt att det blir någon eller några förändringar i programmet.

– Programmet kommer att uppdateras på sajten så fort som möjligt. Jag vet att det blir minst en förändring, men det här nya datumet öppnar också upp för en del talare som inte var tillgängliga i maj av olika orsaker. Bland annat kommer jag nu att få in en superbra föreläsare som kommer att prata om säkerhet när vi blir allt mer mobila. Ett ämne som är än mer aktuellt idag.

Blir det några fler förändringar i programmet?

– Det blir det säkert. Jag kan tänka mig att en del föreläsare kommer att väva in hur det här utbrottet har påverkat det digitala samarbetet i stort och hur det har påverkat deras organisationer.

Kan ni garantera att konferensen blir av den 23 september?

– Det kan vi såklart inte. Vi följer precis som alla andra utvecklingen av Corona och Covid-19 och vi får förhålla oss till de beslut och rekommendationer som kommer från regering, riksdag och myndigheter. Skulle det här tillståndet fortsätta även förbi sommaren så får vi fatta nya beslut då. Men målet och förhoppningen är att vi ska kunna genomföra dagen då, säger Kalle Anrell.

Telekom idags kundtjänst har skickat meddelande till alla besökare som hade bokat biljetter till konferensen. Där finns instruktioner för vilka val man kan göra nu som besökare.

– Som grund bokas alla om till konferensen i september, men det finns även en del andra möjligheter. I denna tuffa tid försöker vi göra det så bra som möjligt får våra kunder, säger Kalle Anrell. Har man frågor kan man alltid vända sig till kundtjanst@pausermedia.se och få svar.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.