Connect20 tv-sänds i digital arena

Event Efter att Corona-läget har skjutit upp Connect20 flera gånger har Telekom idag köpt in en digital arena. Den 23 september är det premiär för Connect20 i digital tappning.
– Det här kommer att bli en fantastisk upplevelse för besökare, talare och utställare, säger Kalle Anrell, Telekom idags chefredaktör.

Connect20 tv-sänds i digital arena

Den digitala arenan byggs av företaget Onemotion under sommaren. När den är klar kommer det att finnas möjligheter att lyssna live på talare som Martina Klingvall, Fredrik Lemming och Niklas Olsson Hellström den 23 september.

– Jag ser många fördelar för besökarna med det här nya formatet. Det här är talare som är otroligt duktiga på scen – nu får de möjligheten att föra fram sina spaningar i en tv-studio med proffsig produktion. Men avståndet blir ändå inte längre än att man  som besökare kommer att kunna ställa sina frågor till talarna  under tiden de talar, säger Kalle Anrell som är ansvarig för programmet under Connect20.

Förutom talarna på huvudscenen kommer ytterligare tolv talare att finnas tillgängliga att lyssna på. Deras presentationer som ligger i fördjupningsspåren Kontaktcenter, Samarbete och Video är förinspelade, men talarna är på plats i den digitala arenan under dagen för att kunna svara på de frågor som dyker upp under presentationerna.

– Nu får man ju faktiskt chansen att lyssna på alla programpunkter som man är intresserade av, oavsett när de är placerade i programmet. Är det något extra intressant kan man ju faktiskt under en begränsad period spela upp presentationen för kollegan, säger Kalle Anrell.

– Jag hoppas att alla besökare faktiskt tar chansen att lyssna på alla talare som de är intresserade av.

I den digitala arenan kommer det också att finnas upp emot 20 utställare som visar upp sina tjänster och produkter digitalt. De finns också på plats för att möta besökarna – precis som om det vore en fysisk konferens.

Gillar du att nätverka när du går på konferenser så är det enkelt att göra det även digitalt. Det kommer att finnas en egen del i Arenan som är speciellt till för att utbyta erfarenheter besökare emellan.

– Den här konferensen kommer att bli något extra. Jag tycker att innehållet väldigt bra, men nu får vi också chansen att tekniskt sett ligga i framkant på vad man kan göra med en digital konferens idag. Och att få chansen att själv bli tv-stjärna för en dag är ju en dröm som går uppfyllelse, säger Kalle Anrell.

Vad ser du mest fram emot med dagen?

– Att den faktiskt kommer att bli av. Det har varit otroligt tråkigt att skjuta fram den här konferensen flera gånger tidigare, även om vi inte haft något annat alternativ än att göra så. Nu är vi, talarna och utställarna laddade för att det här ska bli en kanondag.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.