Connectel platform – kontaktcenterguiden 2022

Connectel platform – kontaktcenterguiden 2022

Plattform: Connectel platform.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Arkitektur (cloud, privat cloud, onprem eller annan): Cloud.

Beskriv er största fördel: Vi erbjuder en kraftfull, flexibel och skalbar lösning med fokus på att effektivisera ärenden genom automatisering samt ge insikter genom data och rapportering. Vi har även möjlighet att skräddarsy lösningar när standardfunktionalitet inte räcker till. Dessutom släpper vi regelbundet nya uppdateringar och funktioner för alla kunder.

Beskriv en nackdel med ert system: Vår plattform är byggd och anpassad för större kundserviceavdelningar. Det kräver en del förkunskap för att följa vissa rapporteringsmodeller hos slutanvändaren.

Vilka marknader finns er plattform på? Välj den största enheten.Globalt.

Hur många agenter har er största kund? 1000-3000.

Hur många agenter har er minsta kund? 1-10.

Vilken/vilka operatör/er kan man använda i er lösning? Vi är operatörsoberoende, men erbjuder självklart även Connectel som val av operatör.

Hur integreras en växellösning i er plattform? Sip och öppna plattformar via API.

Hur integreras crm i er plattform? Vilka crm-system har ni standardintegrationer för? Sömlösa »one click«-standardintegrationer med Desk.com, Microsoft Dynamics 365, Freshdesk, Vtiger, Zendesk, Salesforce, Servicenow, Sugarcrm, Zohocrm och Freshworks.

Vilka övriga system kan integreras? Microsoft Teams, Telegram, Skype for Business, Line. Övriga öppna system ansluts via API.

Vilka ai-funktioner är tillgängliga för era kunder idag? Integrationer med ai finns tillgängliga för de vanligaste ai-plattformarna.

Vilka möjligheter till self-service-tjänster finns i er plattform? Vi erbjuder både enklare och mer avancerade self-service-tjänster i form av dynamiska FAQer, chatbot och voicebot som effektiviserar ärendehanteringen.

Vilka kanaler finns direkt tillgängliga i er lösning idag, utan att tredjepartslösning integreras? Telefon, Textchatt, Video, SMS/MMS, E-post, Facebook, Messenger, Whatsapp, Twitter, Snapchat, Callback i kö, Callback från webb.

Övrig kanal som är direkt tillgänglig utan integration av tredjepartslösning? Instagram, Microsoft Teams, Slack.

Vilka övriga kanaler finns tillgängliga i er lösning idag, med hjälp av tredjepartslösning? RBM.

Övrig kanal som är tillgänglig med integration av tredjepartslösning?

Hur sker routing av ärenden? Routing kan vara kunskapsbaserad (utifrån agentsidan), lojalitetsbaserad (baserad på kundens preferenser eller senaste kontakt) samt analsybaserad (baserad på text som kunden talat eller skrivit in i kö eller ärende).

Beskriv hur er IVR-lösning fungerar: IVR-lösningar skapas enkelt med ett webbaserat drag-and-drop-verktyg vilket ger användaren en tydlig visuell bild över hur alla kommunikationsflöden styrs. Stöd för ai skapar möjligheter till fritt tal och att automatisera dialogen/flödet av samtal. För utvecklare är IVR:en även fullt programmerbar på alla nivåer.

Beskriv hur agenter har tillgång till kunskapsdatabas eller liknande: Vår kunskapsdatabas/FAQ är utvecklad för både intern och extern användning. Agenter kan även ges tillgång till en databas med fördefinierade svar för effektivare bearbetning av ärenden.

Vilka möjligheter finns till utgående kampanjer från agenter? Med vår Dialer kan agenterna använda sig av preview-, predictive-, progressive- och poweruppringningar. Kanalerna e-post och sms kan även adderas till kampanjerna.

Kan man göra kund-undersökningar i er lösning? Ja, direkt i vår lösning.
Vilka andra möjligheter till statistik och analys finns i er plattform?Vår dashboard visar data i realtid med möjlighet till larmfunktioner om mätetalen går utanför ert SLA. Vi har även analysverktyg för att mäta och rapportera historisk data, från omfattande KPI:er ner till mätetal på detaljnivå. Verktygen är fullt anpassningsbara och du kan enkelt dela widgets, dashboards och rapporter med agenter och övriga i organisationen.

Beskriv er wfm-lösning: Vi erbjuder integrationer med marknadsledande wfm-plattformar, bland annat Proscheduler och Teleopti.

Vilka ytterligare funktioner är mest efterfrågade av era kunder just nu?Verktyg och lösningar för ärendereducering, till exempel smarta self-service-verktyg som chattbot och voicebot.

Nämn två saker ytterligare som det är viktigt för befintliga och nya kunder att känna till om er lösning: Vi är ett helägt svenskt bolag som växt organiskt. Hos oss fastnar du inte i ett bolag som styrs utifrån riskkapital-perspektiv där vinst är den främsta drivande faktorn. Vi värderar nära relation med våra kunder och drivs av att utveckla en lösning som hjälper våra kunder, vilket är varför vi värderar att vara lyhörda och flexibla.

Här hittar du hela guiden:

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.