Conscia Netsafe levererar till Stadium

Mobilitet Systemintegratören Conscia Netsafe har tagit hem ett uppdrag om att leverera nytt trådlöst nät till butikskedjan Stadiums huvudkontor och centrallager.

Conscia Netsafe levererar till Stadium

Stadium storsatsar på mobilitet och ska framöver utrusta personalen på huvudkontoret i Norrköping med närmare hundra surfplattor. På det 60 000 kvadratmeter stora centrallagret betjänas Stadiums kunder i 170 butiker i tre länder.

I satsningen ingår att höja servicenivån och målet är att Stadiums kunder fritt ska kunna välja produkt över e-handel, oavsett om produkten finns i e-handels sortiment, butikssortiment eller som lagervara. I och med detta ökas kraven på logistik.

Upphandlingen om leverans av ett heltäckande trådlöst nätverk för centrallagret och huvudkontroret togs hem av Conscia Netsafe, som är specialiserade på Ciscolösningar.

– Vi vill sätta en ny standard för flexibilitet i butik, då måste vi även ha bästa logistik. Med Conscia Netsafe och Cisco får vi mycket hög kvalitet såväl i kompetens som utrustning till ett konkurrenskraftigt pris, säger Stefan Maxeby, it-chef på Stadium.

Det nya lagernätet skall vara i drift under mars 2018.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.