nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Conscia Netsafe vinner Cisco-pris

”Customer Experience Partner of the Year 2018. På Ciscos stora partnergala ärades Conscia Netsafe med titeln.
– De har varit först och kommit längst, säger Johan Stenstrand, partnerchef på Cisco.

  • Artikel annons 1

Unik kompetens, att man tar helhetsansvar för hela lösningen samt har en effektiv livscykelhantering. Det var de tre huvudpunkterna för att Conscia Netsafe skulle föräras till årets kundupplevelsepartner.
– Ett Sverige med konkurrenskraftiga och säkra verksamheter förutsätter en säker digitalisering med en flexibel och ständigt uppdaterad mjukvara. Ciscos Lifecycle Advisor Partners är experterna på att hjälpa kunderna att få maximal nytta av helheten i våra lösningar, hela tiden. Här har Conscia Netsafe en unik kompetens, de har varit först och kommit längst och jag vill gratulera dem till utmärkelsen Cisco Customer Experience Partner of the Year, säger Johan Stenstrand.

Cisco har använt sina partnergalor för att dela ut priser till framstående partners och för att visa upp ledande affärsmetoder som ska tjäna som föredömen i branschen. Motiveringen för det svenska företagets utnämning var: ”De har byggt sin framgång genom att använda sin unika kompetens till att bli kundernas rådgivare, där de också tar ett helhetsansvar för hela lösningen. De har förstått hur viktigt det är att följa med kunden under hela livscykeln och har byggt upp en effektiv Lifecycle hantering och de var först i Sverige med att bli Cisco Lifecycle Advisor Partner.”

Den globala trenden nu är övergång till mjukvara. Detta eftersom det möjliggör en snabbare utvecklingstakt och högre flexibilitet. Cisco har signalerat att alla partner bör inleda ett skifte till mjukvara och abonnemangstjänster redan i år.

Etiketter:

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

HPE ska ta ledningen inom lagring med nya Primera

Deras nya plattform sägs omdefiniera affärskritisk lagring – tack vare industrins mest avancerade ai och maskininlärning.
– Primera är självkörande, självläkande och självoptimerande, säger Stephan Andersson, Sverigechef för hybrid it på HPE, till Telekom idag.

Tieto och Evry går ihop

Analys

It-konsultbolagen Tieto och Evry slår sina påsar ihop. Tillsammans vill de bli en storspelare på den nordiska marknaden för digitalisering.

Teknikchefen: ”Varje stad borde ha en CTO”

Möjligheterna är här och tekniken är på plats. Men fortfarande är realisationen av den äkta smarta staden långt borta. Därför efterfrågar Ericssons teknikchef tydligare ledarskap.
– Den smarta staden är inte längre en vision, komersiella 5G system är redan här, säger Erik Ekudden.