Conscia Sverige får ny utmärkelse av Cisco

internet of things Cisco har en ny utmärkelse: IoT Advantage Partner. Det blir systemintegratören Conscia Sverige som blir först i världen att kvalificera sig.

Conscia Sverige får ny utmärkelse av Cisco

–  Förmågan att bygga säkra lösningar som låter våra kunder låsa upp kraften i den data de besitter i produktionsnäten ger oss gemensamma spännande möjligheter till effektivisering och nya affärsmodeller. Det innebär också att vi kan ta en proaktiv roll och föreslå nya lösningar för kunder inom andra branscher, säger Lars Kyhlstedt, vd för Conscia Sverige.

Titeln Cisco IoT Advantage Partner får de för att ha gått igenom Ciscos IoT-utbildningar samt visat på bra lösningar för IoT och industriella nätverk – man är först i världen med att ha kvalificerat sig.

Conscia har till exempel lösningen Conscia Deviceportal där det går att hantera säkerheten vid både onboarding och hantering av IoT-enheter.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.