Conscia vinnare i ramavtal för datacenter

Branschen Ett viktigt kontrakt och en inträdesbiljett för att få armbågas i offentliga upphandlingar. Coniscia är ett av de företag som valts ut som leverantör i ramavtal Datacenter 2021.

Conscia vinnare i ramavtal för datacenter
Lars Kyhlstedt, vd Conscia Sverige

Med ett uppskattat totalvärde på 2,35 miljarder kronor så är ramavtalet Datacenter 2021 ingen liten historia. Och nu har kammarkollegiet valt ut vilka leverantörer som får vara med och delta i upphandlingarna av it-lösningar och tjänster inom nätverk och säkerhet de kommande fyra åren.
– Ramavtalet är ett viktigt steg för Conscia som en möjlighet att utveckla arbetet med den svenska offentliga sektorn. Det förstärker vår position på flera europeiska marknader som den bästa partnern för komplex och verksamhetskritisk IT-infrastruktur inom privat och offentlig sektor, säger Erik Bertman, vd Conscia Group i ett uttalande.

I kategorin så inkluderas hårdvara, mjukvara och tjänster. Vilket då innefattar allt från nätverksswitchar och lastbalanserade till virtuella privata nätverk och övervakning.
– Vi är glada över möjligheten att få leverera säker, pålitlig IT-infrastruktur baserad på Cisco och kompletterad med andra ledande leverantörer till den svenska offentliga sektorn i större skala. Detta placerar oss bland de främsta systemintegratörerna, säger Lars Kyhlstedt, vd för Conscia Sverige,

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.