Creative lanserar webbkamera med 4k-upplösning

videomöten Creative-familjen utökar. Nu släpper de sin nya webbkamera med högkvalitativ video i 4k och smarta funktioner som 95 graders vidvinkelobjektiv.

Creative lanserar webbkamera med 4k-upplösning

Videomöten har blivit allt vanligare – både på jobbet och privat. När det kommer till webbkameror så finns det en hel djungel av dem. Inför ett nytt köp kan det därför vara svårt att navigera sig fram.

Nu har Creative Technology, världens ledande leverantörer av specialiserad av-utrustning, tagit fram en ny webbkamera, Creative Live Cam Sync 4k Creative, som kanske kan göra ditt val enklare.

Högpresterande bildsensor och smarta funktioner

Förutom videokvalitet i 4k-upplösning så har webbkameran en högpresterande Sony IMX 8-MP-bildsensor som med hög skärpa fångar minsta detalj. Den har även en plug-and-play-funktion, motljusinställningar och manuell fokus. För att få större flexibilitet att hitta en bra vinkel har kameran dessutom ett integrerat linsskydd och en universell monteringsklämma.

Dubbla inbyggda mikrofoner

Ljudkvaliteten är minst lika viktig som videokvaliteten – något som Creative nu vill ge prov på. Kameran har dubbla inbyggda mikrofoner som fångar din röst på bästa sätt.

Webbkameran ser därför till att användaren både ser bra ut och hörs tydligt i alla tänkbara miljöer, oavsett om det gäller presentationer, livestreaming eller chatt med familj och vänner, skriver Creative i ett pressmeddelande.

Kompatibel med videokonferensplattformar och streamingappar

Som om inte det var nog så är webbkameran också kompatibel med de flesta videokonferensplattformar och streamingappar.

Det ingår även ett SmartComms Kit via Creative-appen, som innehåller funktioner som VoiceDetect och NoiseClean-Out för att säkerställa tydligare kommunikation när och var som helst.

Creative Live! Cam Sync 4k kostar cirka 840 kronor och finns att köpa på deras hemsida.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.