Creative släpper mångsidig webbkamera med 2k-upplösning

Live Cam Sync V3 har dubbla inbyggda mikrofoner och funktioner för att minimera oönskat bakgrundsljud.

Creative släpper mångsidig webbkamera med 2k-upplösning

Creatives senaste webbkamera Live Cam Sync V3 uppges passa lika bra för både videomöten på jobbet och i privata möten. Oavsett sammanhanget så bjuder den på upplösningen 2k och upp till fyra gångers digital zoom.

Webbkameran levereras med ett kompakt universalfäste som ska passa både stationära bildskärmar och bärbara datorer. Den kan även monteras på ett stativ för ännu mer flexibel placering av kameran. Kameran ger en maximal upptagningsvinkel på 95 grader och 360 graders horisontell justering. Men om du vill vara helt säker på att inte synas i bild så är det enkelt gjort att fälla ned det integrerade linsskyddet som också fungerar som dammskydd.

Kameran har två inbyggda, rundstrålande mikrofoner för att fånga upp ljud och det finns avancerade möjligheter i Creative-appen för att minimera störande bakgrundsljud under viktiga videomöten. Den tillhörande mjukvaran, som endast finns i Windows-version, ger även möjlighet att justera inställningar för ljusstyrka, kontrakt, vitbalans och motljuskompensation. Creative Live Cam Sync V3 kostar 69,99 euro.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.