Crm-guiden 2023: Lime crm

Crm-guiden 2023: Lime crm

Den svenska crm-leverantören Lime har växt till en stor spelare på marknaden, och har utöver norden numera också verksamhet i Nederländerna och Tyskland. Bolaget erbjuder crm-lösningarna Lime crm och Lime go.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Lime crm

1.Passar tjänsten för små och medelstora företag? Ja.

2.Vad är styrkan med er lösning? Styrkan med Lime är att vi har en standardiserad plattform som vi anpassar efter branscher och kunder. Detta gör att varje kund får en lösning där vi utmanar deras verksamhet och säkerställer att vi är ett stöd nu och i framtiden för den resan som kunden är på.

3.Hur skalbar är tjänsten? En av styrkorna med Lime är att vi är skalbara. Vi implementerar Lime CRM hos kunder för hur de jobbar idag och vi är redo att ändra i lösningen tillsammans med kunden beroende på hur de jobbar imorgon.

 4.GDPR-compliance: Ja.

5.Teknik: Vi erbjuder både Cloud och on-premise

6.Möjlighet till api-integrationer: Vi har ett REST-API som används av de flesta kunderna för att säkerställa bredden i det data som kunderna jobbar med i Lime CRM

7.Spåra leads: Vi har webbformulär in i Lime CRM och leadsflöden i Lime CRM. På detta har vi MA för att säkerställa nurturing osv. 

8.Marketing automation: Ja. MA, newsletter, Event och feedback (NPS)

9.Business Intelligence: Ja, Lime Bi hjälper kunderna att analysera och visualisera det data som flödar i Lime CRM

10.Koppling till telefoni: Via vårt REST-api kan vi koppla mot telefonlösningar. 

11.Koppling till contact center: Ja, en stor del av våra kunder jobbar med ärendehantering i Lime CRM och många kunder har vunnit priser för just det arbetet.

12.Skicka nyhetsbrev från crm-systemet: Ja, tillbaka för vi statistik och öppningsfrekvens samt klick.

13.Säkerhet: Vi följer alla lagar och förordningar för att kunna erbjuda våra kunder det bästa.

14.AI:  Ja, genom AI-hubben. Detta är en central kunskapsbas för AI som kan anslutas till moduler som en webbplatschattbot eller Facebook Messenger-chattbot, en dynamisk FAQ eller förslag till kontaktformulär. Den är baserad på avancerad AI-teknik inspirerad av OpenAI och Google och använder NLU och NLP för att identifiera kundens avsikter. Det är ett system utan kod, så det kräver ingen programmeringskunskap. Det är fullständigt förtränat och redo att användas direkt, vilket innebär att det ger omedelbara resultat. Det är ett självlärande system, så det blir smartare med varje interaktion och identifierar självständigt nya frågor. AI-hubben stöder över 30 språk och kan integreras sömlöst i dina befintliga system (t.ex. CRM, ERP, databaser).

15.Övriga nyckelfunktioner? Vi är starka inom våra vertikaler: Utility, Real Estate, Consultancy, Finance, Membership, Transport & Logistics, Machine and Equipment, Wholesale och Construction. 

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.